Informació d'interès

Benvolgudes famílies:
Com segurament vos han contat els vostres fills i filles, durant aquest curs escolar, el centre està fent una aposta per treballar les matemàtiques de tot el centre d'una manera més manipulativa, més pràctica i més propera als alumnes per tal de fer més entenedors els continguts d'aquesta àrea.
Vos volem mostrar algunes de les activitats que es realitzen, ja des de els 3 anys fins a 6è d'educació primària.

Esperam que vos agradin i que facin més fàcil l'aprenentatge de les matemàtiques a tots els nostres alumnes.

      IMG 2792     IMG 5139     IMG 5140

IMG 2789

 

 

 

 

                  VIDEO SOBRE LES PROPOSTES DE MATEMÀTIQUES MANIPULATIVES

 

 

Benvolgudes famílies:
Com podeu veure els alumnes del centre també estan triant els seus representants (delegats de classe) per aquest curs escolar.
Per això a vosaltres mares i pares vos encoratjam a participar del Consell Escolar com a membres del mateix.
Els pares i mares podeu presentar la vostra candidatura amb el full que tenim al secretaria i a la pàgina web del centre. Recordau que teniu només fins divendres 26 d'octubre per entregar-ho.
ANIMAU-VOS!!!
Junts feim escola!!!!
 
Eleccions 6è
 
 
 

VOTACIONSS DELEGATS DE CLASSE (tercer cicle)

COM PODEU VEURE ELS NOSTRES ALUMNES DE 5è i 6è DE PRIMÀRIA JA HAN FET LES SEVES VOTACIONS PER A TRIAR ELS DELEGATS DE CLASSE. DILLUNS 29 D'OCTUBRE FAREM LA SEVA PRIMERA REUNIÓ D'AQUEST CURS.
Vos recordam que vosaltres, com a mares i pares i del centre, també podreu triar els vostres representants al Consell Escolar el proper dilluns 26 de novembre horabaixa. Vos animam a que també participeu.
A partir de dimarts 23 d'octubre estan exposats els censos definitius a la secretaria del centre, i teniu fins divendres 26 d'octubre per presentar les candidatures de mares i pares. Després en farem difusió al centre per tal que sapigueu quins són els pares i mares que es presenten.
Moltes gràcies a tots.
Llegeix més: ELECCIONS DELEGATS DE CLASSE

Des del CEIP de Pràctiques vos volem informar que dins aquest mes de Novembre, es realitzarà un simulacre al centre, per tal de valorar el funcionament i organització del professorat en una possible situació d'emergència al centre.

Vos comunicam que s'ha treballat també amb els alumnes l'explicació de com s'ha d'actuar en una situació així.

 

Atentament,

La direcció del centre Palma, 5 de novembre de 2018

 consellescolar_petit.jpg

Dª. Agustina Rosa López Tomàs, Directora del CEIP de Pràctiques i Presidenta de la Junta Electoral, segons DECRET 119/2002 de 27 de setembre / B.O.I.B. 05/10/02, comunica en nom de la Junta Electoral, la convocatòria d'eleccions als òrgans de govern d'aquest Centre, CONSELL ESCOLAR, d'acord amb el següent calendari:

Llegeix més: INFORMACIÓ ELECCIONS CONSELL ESCOLAR CEIP DE PRÀCTIQUES