Principal

Suspensió de classes durant 15 dies a partir de dilluns 16 de març.

La direcció
 
MESURES DE PREVENCIÓ RECOMANADES PER LA DIRECCIÓ GENERAL DE PROMOCIÓ DE LA SALUT PEL NOU BROT DE CORONAVIRUS:
 

En relació amb l'alerta internacional sobre el nou coronavirus creiem que la següent informació pot resultar-vos d'interès. És important tenir una bona informació per a evitar episodis de discriminació cap a nins i nines com els que s'han donat en alguns centres educatius i per això s'ha desenvolupat una infografia que faciliti la seva difusió entre la comunitat educativa. A continuació vos deixam un parell de recomanacions:

1. Rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó o utilitzar gel amb base d'alcohol al 70%.

2. En tossir,  cobrir-se el nas i boca amb un mocador d'un sol ús o amb l'angle intern del braç.

3. No tocar-se la cara, el nas, la boca i els ulls amb les mans brutes.

4. Netejar i desinfectar superfícies i objectes d'ús comú en: cases, oficines, llocs tancats, transport, centres de reunió, etc.

5. Quedar-se a casa quan es pateixen problemes respiratoris i anar al metge si hi ha sospita.

Quins són els símptomes més comuns?

- Febre major a 38 °C
- Cansament
- Dificultat per a respirar
- Tos Seca
- Alguns pacients poden presentar dolors, congestió nasal, rinorrea, mal de coll o diarrea.

 informació

**Rentat de mans**

**Tossina**

Des de el CEIP de Pràctiques vos volem donar a conèixer alguns dels projectes, programes i protocols que s'estan duent a terme des de fan uns anys i durant aquest curs 2019-20 al nostre centre per tal de treballar de manera coordinada amb altres institucions educatives, atendre les necessitats dels nostres alumnes i facilitar el procés d'ensenyament-aprenentatge.

PROJECTE DE CONVIVÈNCIA, TUTORIA I DETECCIÓ D'ASSETJAMENT ESCOLAR

PROGRAMA DE DETECCIÓ D'ALTES CAPACITATS

PROJECTE LLEGIM EN PARELLA

PROGRAMA DE DETECCIÓ DE NECESSITATS EDUCATIVES

PLA D'EMERGÈNCIES

 

 

 

concert nadal

Benvolgudes famílies, 
Com ja vos hem comentat a l'aplicació del GESTIB, dins l'apartat de CALENDARI, podeu trobar les dates que ja tenim marcades a nivell de centre (festes, períodes d'avaluació, entrega de notes, ...). Dins una d'aquestes activitats ja hi ha indicada la data prevista pel concert de nadal. 
Aquest any es farà també al gimnàs del centre, amb dos torns, i serà el dia 19 de desembre. El dia abans es farà el concert pels alumnes del centre, a nivell intern, que ens servirà per fer un assaig.
Moltes gràcies
 
Properament a través del gestib rebreu una circular informativa per organitzar la recollida de material pel betllem i més endavant vos tornarem a concretar l'organització del concert de nadal.

 

QUEDA AJORNADA A DIVENDRES 29 DE NOVEMBRE!!!

 

 

PATI

 

 

 

Benvolgudes famílies:

 vos volem informar que el centre en col·laboració amb l'AMIPA Annexa Magisteri està organitzant una segona jornada de millora de pati del centre.

Ara fa quasi dos cursos que es va organitzar una primera, i gràcies a la col·laboració de les famílies del centre (mares i pares), es varen poder pintar diferents jocs de pati tant a la zona de joc d'infantil com de primària. Aquests jocs necessiten esser repintats, ja que els alumnes del centre (a través de la reunió de delegats) ens demanem que els fan servir i de fet els  mateixos alumnes d'algunes aules han creat el material complementari per poder jugar-hi.

Per això, hem pensat organitzar aquesta segon jornada de MILLORA DE PATI pel proper divendres 22 de novembre, a partir de les 15:30. Necessitam la col·laboració de les famílies (mares, pares, padrins, padrines, ...) que puguin venir a ajudar-nos amb les activitats que volem fer:

1.- Repintar els jocs del trispol (del pati d'infantil i de primària)

2.- Si hi ha voluntaris que s'apuntin poder fer una cuineta (semblant a la imatge del cartell que s'adjunta) pels alumnes d'infantil i una altra per primària, per tal de facilitar el joc simbòlic.

Per apuntar-vos ens podeu enviar un correu electrònic al centre indicant NOM- TRAM HORARI-ACTIVITAT AMB LA QUE PODEU COL·LABORAR-MATERIAL QUE PODEU APORTAR-Si necessitau fer ús del servei de guarderia (que organitzarà l'AMIPA) o també ens podeu posar tota aquesta informació als full que trobareu als dos suros del centre (zona d'entrada al centre al suro d'educació infantil i al suro d'educació primària al porxo de la part del pati, o bé davora de la porta del menjador).

VOS ANIMAM A COL·LABORAR PER TAL QUE ELS ALUMNES PUGUIN DISFRUTAR DELS JOCS QUE FAN SERVIR EN EL TEMPS DE PATI.

MOLTES GRÀCIES PER ENDAVANT.

VOS ESPERAM.

est ceip

EDUCACIÓ INFANTIL

EDUCACIÓ PRIMÀRIA 1r-2n

EDUCACIÓ PRIMÀRIA 3r-4t

EDUCACIÓ PRIMÀRIA 5è-6è

 

AQUI PODREU VEURE EL PROFESSORAT DEL CENTRE DEL CURS 2018-19