Resultat d'imatges de carnestoltes 2017

 

Al CEIP de Pràctiques la festa de Carnestoltes la celebram de dues maneres diferents:

a) Un dia, durant els dies de Carnestoltes, es celebra al centre durant l'horabaixa (després de les activitats extra-escolars) una festa amb tota la Comunitat Educativa (amb alumnes, mares, pares i mestres del centre). La preparació de la festa la duu a terme l'AMIPA Annexa Magisteri. Concretament enguany es farà el dia 23 de febrer. En aquesta festa cada un pot venir disfressat del que li agradi més, amb grups d'amics, a nivell familiar, individualment, ... En els darrers anys hi ha grups-classe que s'organitzen per tal de fer colles i participar en el concurs i desfilada que es prepara, amb temàtica lliure o bé relacionat amb el centre d'interès de l'escola (enguany EL TEATRE).

b) Els dies anteriors a aquesta festa, a nivell d'escola, ens visita el REI CARNESTOLTES, i ens demana que durant aquests dies duguem una cosa divertida. Cada dia concretament ens diu el que hem de dur. 

Als alumnes d'educació infantil els donarem una circular explicant aquest funcionament i informant de quines seran les coses que han de dur cada dia per tal que es puguin organitzar.

Els alumnes de primària ho sabran el dia abans per la informació que els donarà el Rei Carnestoltes i es penjarà al hall del centre perquè tots ho puguin veure.

Esperam poder gaudir d'aquesta setmana de festa amb tots vosaltres. Vos esperam el dia 23 de febrer a partir de les 17:30h.