Novetats

WhatsApp Image 2019 02 11 at 20.35.01
 
Benvolgudes famílies:
 
Vos volem animar, com cada any, a participar a la festa de CARNESTOLTES que es farà al nostre centre el DIMARTS 26 DE FEBRER de 17:30 a 19:30. 
Podeu venir disfressats! hi haurà MÚSICA per un grup de XARANGA, xocolatada i venda de coques i begudes per part dels alumnes de 6è de primària.
 
VOS HI ESPERAM!!

 

Els dies 9, 10 i 11 de maig de 2019 tindrà lloc al campus de la Universitat de les Illes Balears, la sisena edició del projecte Ciència per a tothom. Aquesta activitat neix de la inquietud del professorat de la UIB per fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre l'alumnat de primària i secundària.

Per poder participar-hi, els centres us hi heu d’inscriure a través de la pàgina <http://seras.uib.cat/ciencia> fins al 15 de febrer de 2019.

Trobareu la informació completa de totes els activitats de La Universitat dels nins i de les nines a la web: http://ninsinines.uib.cat

Moltes gràcies,


Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB)
Vicerectorat d'Estudiants
Universitat de les Illes Balears
http://seras.uib.cat

uib

 

Benvolguts companys / Benvolgudes companyes, 

Des del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB) us fem arribar aquestes informacions, que poden ser d'interès per a l'alumnat i les seves famílies:

Tallers Els horabaixes a la UIB

Xerrades per a pares i mares

concert18

fotos i videos

Benvolgudes famílies:

Vos volem informar que el proper dijous 20 de desembre realitzarem al gimnàs de l'escola el Concert de Nadal.
De la mateixa manera que es va fer el curs passat el farem en dos torns, ja que la capacitat del gimnàs no permet fer-ho tots junts.
El
primer torn serà a les 11:30h i actuaran els alumnes d'Educació Infantil (de 3, 4 i 5 anys) i els alumnes de 1r i 2n de primària.
El
segon torn serà a les 12:30 i actuaran els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària.

VOS RECORDAM QUE L'AMIPA ANNEXA MAGISTERI FARÀ FOTOS I VÍDEO QUE ES PENJARÀ A LA SEVA PÀGINA WEB, I PER TANT QUEDA PROHIBIDA LA REALITZACIÓ DE FOTOS O VÍDEOS, PER LA PROTECCIÓ DELS MENORS.

Per tal de preparar el concert, farem un assaig al centre el dia 19 de desembre, i aprofitarem perquè els alumnes vegin les cançons dels seus companys i companyes.

Aquest any vos demanarem que a l'actuació amb els pares (dia 20 de desembre) els alumnes duguin ROBA DE COLOR BLANC com a camiseta, jersei, camisa, ... a la part superior del cos.

La direcció