SETMANA CULTURAL DEL CENTRE

banner-web-setmana-cultural-2-redim-w600
 
Benvolgudes famílies:
Vos volem informar que durant aquesta setmana, els dies 10, 11 i 12 d'abril al nostre centre hem organitzat algunes activitats de caire cultural amb diferents nivells d'edat, per tal de preparar el DIA DEL LLIBRE (23 d'Abril de 2017) i treballar el tema del nostre centre d'interès, EL TEATRE.
Algunes de les activitats que es realitzen són:
1.- RECITAL DE POEMES: a partir del treball d'una de les mestres d'audició i llenguatge del centre, s'ha organitzat un recital de poemes amb alumnes de diferents nivells que s'han treballat durant el trimestre i es recitaran el dilluns 10 i el dimecres 12. Vos mostrarem un montatge els propers dies.
2.- ENTREVISTA A ACTORS I ACTRIUS PROFESSIONALS: els alumnes de 5è i 6è de primària tenen la oportunitat de fer preguntes sobre la seva professió a tres professionals del mon del teatre, i tenir un altre punt de vista.
3.- JOCS TEATRALS: els alumnes de 3r i 4t de primària podran realitzar amb l'ajuda d'un dels actors uns tallers i jocs teatrals que els ajudarà a introduir-se dins el mon de la representació.
4.- VISITA A LA BIBLIOTECA DEL CENTRE: els dilluns 10 i dimarts 11 tots els alumnes del centre podran visitar la biblioteca del centre per tal de consultar les darreres novetats en literatura infantil i juvenil, gràcies a la col·laboració d'una de les llibreries del nostre barri.
5.- LLIURAMENT DELS PREMIS DE NARRATIVA: el dimarts 11 d'abril es farà entrega dels diplomes de participació i els premis otorgats als joves escriptors del nostre centre . Tendreu l'oportunitat de llegir les seves creacions literàries durant aquesta setmana.

Esperam que els vostres fills i filles vos puguin comentar i valorar aquesta proposta d'activitats que s'ha fet per aquesta setmana des del centre.

Estàs aquí:Home Activitats del centre SETMANA CULTURAL DEL CENTRE