Informació d'interès

 
benvinguts
Benvolgudes famílies:
 
Vos volem recordar que el primer dia de classes és el dimecres 12 de setembre a les 9 del matí com sempre a les files del pati.
Vos esperam com cada curs i bon inici de curs a tothom!!!!
 
El Claustre del CEIP de Pràctiques
 

Per les famílies dels alumnes de 1r i 5è de primària, informar-vos que els llistats de classe els podreu veure al suro de l'entrada del centre a partir del dilluns 10 de setembre, per saber a quina fila s'han de posar els vostres fills/es. Moltes gràcies.

 consellescolar_petit.jpg

Dª. Agustina Rosa López Tomàs, Directora del CEIP de Pràctiques i Presidenta de la Junta Electoral, segons DECRET 119/2002 de 27 de setembre / B.O.I.B. 05/10/02, comunica en nom de la Junta Electoral, la convocatòria d'eleccions als òrgans de govern d'aquest Centre, CONSELL ESCOLAR, d'acord amb el següent calendari:

Llegeix més: INFORMACIÓ ELECCIONS CONSELL ESCOLAR CEIP DE PRÀCTIQUES

Benvolgudes famílies:
Com podeu veure els alumnes del centre també estan triant els seus representants (delegats de classe) per aquest curs escolar.
Per això a vosaltres mares i pares vos encoratjam a participar del Consell Escolar com a membres del mateix.
Els pares i mares podeu presentar la vostra candidatura amb el full que tenim al secretaria i a la pàgina web del centre. Recordau que teniu només fins divendres 26 d'octubre per entregar-ho.
ANIMAU-VOS!!!
Junts feim escola!!!!
 
Eleccions 6è
 
 
 

VOTACIONSS DELEGATS DE CLASSE (tercer cicle)

COM PODEU VEURE ELS NOSTRES ALUMNES DE 5è i 6è DE PRIMÀRIA JA HAN FET LES SEVES VOTACIONS PER A TRIAR ELS DELEGATS DE CLASSE. DILLUNS 29 D'OCTUBRE FAREM LA SEVA PRIMERA REUNIÓ D'AQUEST CURS.
Vos recordam que vosaltres, com a mares i pares i del centre, també podreu triar els vostres representants al Consell Escolar el proper dilluns 26 de novembre horabaixa. Vos animam a que també participeu.
A partir de dimarts 23 d'octubre estan exposats els censos definitius a la secretaria del centre, i teniu fins divendres 26 d'octubre per presentar les candidatures de mares i pares. Després en farem difusió al centre per tal que sapigueu quins són els pares i mares que es presenten.
Moltes gràcies a tots.
Llegeix més: ELECCIONS DELEGATS DE CLASSE