Novetats

RECORDATORI IMPORTANT:

Sempre que els infants presentin símptomes de qualque malaltia contagiosa, encara que sigui lleu, no podran assistir a classe.

En cas de malaltia podeu telefonar al centre per justificar la seva absència (971-756704) si l'alumn@ és d'educació infantil o si són alumnes de primària mitjançant agenda/justificant en tornar a classe.

CRITERIS ORIENTATITIUS D'EXCLUSIÓ TEMPORAL PER MOTIUS DE SALUT O ALTRES

Benvolgudes famílies:
Per tal de decorar la nostra escola per aquestes festes de Nadal, vos demanarem la vostra col·laboració, aportant cada alumn@ una bolla de nadal feta a casa amb material reutilitzable, que penjarem al hall o als passadissos del centre. D'aquesta manera, tendrem més de 400 bolles de nadal diferents, fetes pels nostres alumnes.

Imatge inserida 2

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Així també per tal de fer un arbre de nadal entre tots, des de les tutories vos demanaran oures de cartró per tal de pintar-les i decorar-les a les classes.
 
 
 
 

Imatge inserida 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

banc llibres

    INFORMACIÓ COMPLETA

    DONACIÓ DE LLIBRES

    PETICIÓ DE LLIBRES

 

 

 

 

 

El CEIP de Pràctiques amb la col·laboració de l'AMIPA Annexa Magisteri volem continuar durant el curs 2017-18 un banc de llibres per tal d'ajudar a les famílies en la seva adquisició.

 

Aquest curs es podran beneficiar dels llibres les famílies dels alumnes de 2n fins a 6è

Del 22 al 26 de maig farem la petició a les famílies

Els llibres que es donin es recolliran els dies 20 al 23 de juny

 

 

RE ACCIÓ
PACTE SOCIAL CONTRA LES VIOLÉNCIES MASCLISTES
PACTO SOCIAL CONTRA LAS VIOLENCIAS MACHISTAS
pacte ok

Hola CLAUSTRE CEIP DE PRÀCTIQUES , El teu pacte està sent processat pel nostre sistema. Si és acceptat rebràs en els propers dies un correu electrònic indicant que ha estat validat.

Gràcies per unir-te al pacte social contra les violències masclistes.

Hola CLAUSTRE CEIP DE PRÀCTIQUES , Tu pacto está siendo procesado por nuestro sistema. Si es aceptado recibirás en los próximos días un correo electrónico indicando que ha sido validado.

Gracias por unirte al pacto social contra las violencias maschistas.

IBDona GOIB