Novetats

uib

 

Benvolguts companys / Benvolgudes companyes, 

Des del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB) us fem arribar aquestes informacions, que poden ser d'interès per a l'alumnat i les seves famílies:

Tallers Els horabaixes a la UIB

Xerrades per a pares i mares

Els dies 9, 10 i 11 de maig de 2019 tindrà lloc al campus de la Universitat de les Illes Balears, la sisena edició del projecte Ciència per a tothom. Aquesta activitat neix de la inquietud del professorat de la UIB per fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre l'alumnat de primària i secundària.

Per poder participar-hi, els centres us hi heu d’inscriure a través de la pàgina <http://seras.uib.cat/ciencia> fins al 15 de febrer de 2019.

Trobareu la informació completa de totes els activitats de La Universitat dels nins i de les nines a la web: http://ninsinines.uib.cat

Moltes gràcies,


Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB)
Vicerectorat d'Estudiants
Universitat de les Illes Balears
http://seras.uib.cat

WhatsApp Image 2019 02 11 at 20.35.01
 
Benvolgudes famílies:
 
Vos volem animar, com cada any, a participar a la festa de CARNESTOLTES que es farà al nostre centre el DIMARTS 26 DE FEBRER de 17:30 a 19:30. 
Podeu venir disfressats! hi haurà MÚSICA per un grup de XARANGA, xocolatada i venda de coques i begudes per part dels alumnes de 6è de primària.
 
VOS HI ESPERAM!!