Principal

 
 
 
ciberexpert
 
 
 
Benvolgudes famílies,
vos volem informar que l'AMIPA Annexa Magisteri en coordinació amb el centre ha organitzat amb el Servei de Policia Nacional una xerrada per a mares i pares del centre aprofitant que els alumnes de 6è i 5è també rebran unes xerrades durant el matí.
La xerrada es farà el dijous 14 de novembre a les 19 hores a l'aula multiusos del segon pis.
Si estau interessats vos heu d'inscriure a l'adreça de correu de l'amipa (amipa.annexa.magisteri@gmail.com)

VOS RECOMENAM QUE VOS APUNTEU, ES UNA XERRADA MOLT INTERESSANT OBERTA A TOTES LES FAMÍLIES DEL CENTRE.

 

 

 

 

QUEDA AJORNADA A DIVENDRES 29 DE NOVEMBRE!!!

 

 

PATI

 

 

 

Benvolgudes famílies:

 vos volem informar que el centre en col·laboració amb l'AMIPA Annexa Magisteri està organitzant una segona jornada de millora de pati del centre.

Ara fa quasi dos cursos que es va organitzar una primera, i gràcies a la col·laboració de les famílies del centre (mares i pares), es varen poder pintar diferents jocs de pati tant a la zona de joc d'infantil com de primària. Aquests jocs necessiten esser repintats, ja que els alumnes del centre (a través de la reunió de delegats) ens demanem que els fan servir i de fet els  mateixos alumnes d'algunes aules han creat el material complementari per poder jugar-hi.

Per això, hem pensat organitzar aquesta segon jornada de MILLORA DE PATI pel proper divendres 22 de novembre, a partir de les 15:30. Necessitam la col·laboració de les famílies (mares, pares, padrins, padrines, ...) que puguin venir a ajudar-nos amb les activitats que volem fer:

1.- Repintar els jocs del trispol (del pati d'infantil i de primària)

2.- Si hi ha voluntaris que s'apuntin poder fer una cuineta (semblant a la imatge del cartell que s'adjunta) pels alumnes d'infantil i una altra per primària, per tal de facilitar el joc simbòlic.

Per apuntar-vos ens podeu enviar un correu electrònic al centre indicant NOM- TRAM HORARI-ACTIVITAT AMB LA QUE PODEU COL·LABORAR-MATERIAL QUE PODEU APORTAR-Si necessitau fer ús del servei de guarderia (que organitzarà l'AMIPA) o també ens podeu posar tota aquesta informació als full que trobareu als dos suros del centre (zona d'entrada al centre al suro d'educació infantil i al suro d'educació primària al porxo de la part del pati, o bé davora de la porta del menjador).

VOS ANIMAM A COL·LABORAR PER TAL QUE ELS ALUMNES PUGUIN DISFRUTAR DELS JOCS QUE FAN SERVIR EN EL TEMPS DE PATI.

MOLTES GRÀCIES PER ENDAVANT.

VOS ESPERAM.

est ceip

EDUCACIÓ INFANTIL

EDUCACIÓ PRIMÀRIA 1r-2n

EDUCACIÓ PRIMÀRIA 3r-4t

EDUCACIÓ PRIMÀRIA 5è-6è

 

AQUI PODREU VEURE EL PROFESSORAT DEL CENTRE DEL CURS 2018-19